Navigation
WebCoast

Deltagarintervju: Tommy Falk

Tommy Falk beskriver sig själv som en glad skit med en Twitterbeskrivning som säger det mesta: ”Art Director @ Duni AB. Best buddy with Photoshop & WordPress. Father of Melvin and married to Petra. Love life and good wine.”

Tommy arbetar som AD och med den digitala delen på Duni AB i Malmö. Just nu ansvarar han för designen av en ny e-handel och är dessutom inblandad i företagets sociala kanaler. Vid sidan av jobbet på Duni driver Tommy en egen verksamhet med ett inarbetat WordPress-koncept.

Hur kommunicerar du på internet?

Jag är aktiv i alla kanaler som gäller just nu, men jag har separerat dem för olika ändamål. Det gör det lättare att bestämma vad som publiceras var. Till exempel är jag privat på Facebook och släpper inte in företag och kollegor. Twitter och LinkedIn använder jag för alla affärsrelationer men även egna tankar som inte är lika privata. Jag testar också allt jag kommer över. Dels för att jag gillar det men även för att det ligger i linje med min yrkesroll.

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?

Den här gången har jag inga egna ämnen utan vill lyssna och blanda mig i diskussioner.

deltagare_tommy_falk

Vad vill du lyssna på och få veta mer om på WebCoast?

Just nu är jag mest intresserad av e-handel och sociala medier. Jag vill till exempel veta mer om köpbeteende, och hur färg och design kan påverka köparen att agera på olika sätt. Jag vill också veta mer om utformning av kampanjer i sociala medier, gärna genom exempel på lyckade och misslyckade kampanjer.

 

Intervjuad av: Jenny Korpi

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen