Navigation
WebCoast teater

Deltagarintervju: Per Hård af Segerstad

Per Hård af Segerstad beskriver sig själv som en fritänkande internetälskare med utvecklar- och formgivarambitioner. Han har höga förväntningar på WebCoast och ser fram emot en spännande och inspirerande knytkonferens.

Per arbetar för Uppsala stift i Svenska kyrkan, som kommunikatör med inriktning mot digitala kanaler. Dessutom läser han en hel del – till och med när han borstar tänderna – och har en fäbless för science fiction och Wahlströms gröna Biggles-böcker.

Hur kommunicerar du på internet?

Med öppenhet, nyfikenhet och eftertanke. Jag vill tro att jag kommunicerar likadant oavsett kanal, men det stämmer förstås inte helt.

Via min egen webbplats kommunicerar jag mitt CV, min portfolio och hur du lättast når mig. På Facebook håller jag kontakten med både nära och kära och mer avlägsna bekanta. Twitter ger mig koll på vad människor och organisationer som jag bryr mig om tycker, tänker och säger, och på Pinterest och Instagram får jag visuella kickar.

Jag märker att jag lätt fokuserar på olika plattformar nu, men i grund och botten handlar det om att jag lätt vill kunna ta till mig det jag tycker är viktigt, dela med mig till andra av det jag hittar och enkelt kunna filtrera bort allt annat.

deltagare_per_hard_af_segerstad

Foto: Marcus Nyberg (marcusnyberg.se)

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?

Oj, bra fråga! Jag har inte funderat så mycket på det än, men jag ser fram emot att uppleva WebCoast och konceptet knytkonferens på plats. Förhoppningsvis kan jag bidra med något, men exakt vad vet jag inte än.

Jag deltar gärna i diskussioner om till exempel intranät, privat-personligt-offentligt, näthat, appar vs. responsiv design och sådant. Det ska bli jättespännande och inspirerande – jag har rätt höga förväntningar!

Vad vill du lyssna på och få veta mer om på WebCoast?

Jag vill gärna ta in mer om crowdfunding 2.0 – vad kommer härnäst på den fronten? – sociala videotjänster och gamification. Sedan förväntar jag mig ett antal ”jamen-klart-jag-måste-klämma-in-det-DÄR-också”-upplevelser när jag väl står framför gridden.

Vi ses i Göteborg!

 

Intervjuad av: Jenny Korpi

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen