Navigation

Är det skillnad på privat och offentligt på internet?

Från Skåne kommer Joakim Jardenberg med några frågor i bagaget samt intentionen att göra nerd-TV!

Hur kommunicerar du på internet?
På alla upptänkliga sätt. Jag har tex en helt öppen kalender, en twittrande våg, en karta som uppdaterar i realtid var jag befinner mig och alla inkanaler öppna på vid gavel – hela tiden. Men framför allt kommunicerar jag med ord på jardenberg.se, med bilder på flickr, med video på 23video/bambuser OCH med människor på Twitter och Facebook.

Jag har en open door policy för både maskiner, tjänster, kanaler och människor.

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?
Just idag känner jag för att försöka reda ut om det verkligen är sant att det är viktigt att skilja på ”privat och offentligt”. Det upprepas som ett mantra i många sammanhang, och då blir jag alltid nyfiken. Tänk om det inte är så…

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?
Allt som jag inte redan vet. Sådant som är utanför min sfär idag. 120 deltagare på listan redan nu, det betyder 119 andra världar att upptäcka. Det tänker jag göra med kameran i högsta hugg. Här ska det göras #nerdtv 😉

Prata med Joakim på Twitter: @jocke
Läs Joakims kalender helt öppet på: http://jardenberg.se

av Maria Gustafsson, @MikuMaria

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen