Navigation
Podcast

Ämne på WebCoast: Podcast

Radiokanaler verkar snart vara lika ute som tablå-tv. Nu vill vi själva välja vilka programledare och ämnen vi gillar bäst, och ladda ner för att lyssna på när det passar. Public service gör sitt bästa genom att erbjuda sina program som poddar också, men det är inte de som bryter ny mark.

Duo verkade länge vara vägen att gå för att nå podcast-framgång. Filip & Fredrik tog täten men följdes raskt av Hannah & Amanda samt Alex & Sigge, som samtliga lät de vardagliga men humoristiska samtalen fylla timslånga program. Den stora utmanaren blev Värvet, där Kristoffer Triumf intervjuar populärkulturella svenskar och inte är rädd för att bli personlig.

På hemmaplan driver WebCoast-stammisen Martin Lindeskog sin EGO NetCast och även vår projektledare Maria Gustafsson poddar med GottPrat.

Vad blir nästa steg i podd-land och vad kan vi lära oss från t.ex. USA där pratradio har en helt annan  status och bredd än i Sverige? Är det dags för dig att hålla en session på ämnet?

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen