Navigation

Allt om webb är intressant

Twitternamn: @andreasbard
Företagssajt: http://www.dreambuilders.se
Blogg: http://www.bard.nu

Hur kommunicerar du på internet?
Det blir så klart mycket av det traditionella mailandet när det gäller kundkontakt och liknande, men föredrar att kommunicera mig och mitt varumärke i olika sociala medier där Twitter och Facebook är mina främsta verktyg. Jag finns där mina etablerade och potentiella kunder, vänner och kontakter finns helt enkelt och anpassar mig inför vilken situation och roll det handlar om.

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?
Jag pratar gärna om affiliatemarknadsföring och hur företag kan använda det och jobba med prestationsbaserade lösningar för sin annonsering. Det är vad jag jobbar med dagligen och har gjort senaste 10 åren.

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?
Allt som gäller webb är alltid intressant att få fördjupa sig i. Alltid intressant att höra andra dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter och sedan se hur man själv kan få in det i sin verksamhet.

av MikuMaria

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen