Navigation

Affärsmöjligheter för nyfikna

Vi välkomnar Älvstranden som ny guldsponsor till WebCoast och tackar Lise Bergqvist för intervjun.

Hur kommunicerar ni på Internet?
Med människor som är intresserade av utvecklingen längs älvstränderna i Göteborg. Det gör vi främst via facebook, twitter och bloggar. Jag tycker det är viktigt att medborgarna känner sig delaktiga. Och är vi lyhörda och öppna tror jag att vi kan uppfylla det genom att kombinera våra traditionella kanaler med sociala medier.

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?
Jag hoppas att via samtal med andra deltagare få inspiration och konkreta exempel, samtidigt som jag kan dela med mig av mina erfarenheter och kunskap. Exempelvis hur vi kommunicerar på Internet när en helt ny stadsdel utvecklas. Hur vi arbetar med sociala medier i projekt med långa ledtider där många parter är inblandade.

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?
Jag vill höra allt om andras erfarenheter och tankar för att få inspiration och idéer som jag kan ta med mig hem. Jag vill lära mig mer om hur man, på ett så effektivt sätt som möjligt, implementerar sociala medier i organisationen och får med sig alla på tåget.

Och hur man kan kombinera fysiska mötesplatser med möjligheterna på Internet. Hur vi som fastighetsägare kan attrahera hyresgäster till våra områden via sociala medier?  Den här helgen tror jag kommer sprudla av kreativitet, nya idéer och möten!

Varför är ni med och sponsrar WebCoast?
Vi är mycket stolta och glada över att WebCoast valt att sätta Göteborg och Lindholmen på kartan över riktigt bra mötesplatser i Sverige. För det är just vad Lindholmen är, ett aktivt kontorsområde med mötesplatser för samarbete och mingel. Det vill vi även förstärka på Internet. Här finns dessutom massor av affärsmöjligheter för nyfikna företag inom teknik och ny media. Så vad passar inte bättre än att ha ett evenemang som detta här på plats!

Läs mer om Älvstranden Utveckling

Av Maria Gustafsson, @MikuMaria

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen